GameBox.ro

Un film despre Metallica, Mission To Lars, pe marile ecrane in iunie

Un nou film documentar ce se va invarti in jurul trupei Metallica se va lansa in aceasta vara, in luna iunie.

Filmul il urmareste pe Tom Spicer, un fan Metallica, care incearca din rasputeri sa-si intalneasca idolul, pe Lars Ulrich.

Un foarte scurt rezumat ar suna asa: Spicer, care are autism, impreuna cu sora sa Kate, jurnalista, si fratele sau William, producator de filme, pornesc in cautarea lui Ulrich.

Pe coloana sonora a filmului ii veti putea auzi pe Bob Dylan, Devendra Banhart sau Blur, asta pe langa multe piese Metallica. Kate Spicer a spus despre acest film:

“Am avut intotdeauna aceasta fantezie de a face un road trip impreuna cu Tom in incercarea de a recrea macar un pic din magia anilor din adolescenta, cand ne plimbam in masini de 100 de lire, mancam de la Burger King si ascultam heavy metal de pe casete. Ne-am gandit ca ar fi amuzant. Am vrut sa facem ceva special pentru fratele nostru.”

Lars Ulrich a vazut filmul inainte ca Metallica sa cante anul trecut la Sonisphere Festival. Toate incasarile vor fi donate in contul fundatiei Mencap. Daca v-am facut curiosi, puteti vedea trailerul mai jos si puteti gasi mai multe informatii aici.
De tinut minte ca filmul l-a facut sa planga pana si pe Lemmy de la Motorhead.

Sursa: www.mixtopia.ro/despot

//youtu.be/mGsMaaIeqdc

De cand a inceput muzica , nu am mai asculta-o pe aia . Hm , sunt curios sa vad ce si cum va fii dar nu ii presimt un viitor prea stralucit …