GameBox.ro

[Tutorial] Cum te conectezi la server

Inainte de a incepe jocul, trebuie sa treci de cativa pasi simpli.

Prima data iti trebuie baza, adica GTA San Andreas. Iti recomand jocul original ( cumparat din magazin ).

  1. Dupa ce ati terminat instalarea, trebuie sa descarcati ultima versiunea a clientului SA:MP de pe site-ul oficial ( www.sa-mp.com )

Dati click pe unul din link-urile listate si descarcarea va porni.

[u]Adaugare:[/u] Toate link-urile descarca acelasi fisier.

  1. Dupa ce ati terminat descarcarea clientului SA:MP, incepeti instalarea. Aveti grija ca locul instalarii sa fie folder-ul "GTA San Andreas" si nu altul.

3.1. Dupa ce ati terminat instalarea, intrati in fisierul "samp.exe" din folder-ul "GTA San Andreas". Se va deschide o fereastra. Prima data setati-va numele in locul ha┼čurat si notat pe imagine cu cifra 1.

3.2. Adaugati server-ul San Andreas Multiplayer GameBox, folosind butonul hasurat si notat pe imagine cu cifra 2. In chenar adaugati DNS-ul server-ului, acesta fiind: samp.gamebox.ro .

3.3. Pentru a va conecta, apasati pe butonul hasurat si notat pe imagine cu cifra 3 sau dati dublu-click pe server-ul nou-adaugat, si apoi apasati pe butonul "Connect".

  1. Dupa ce va conectati, veti fi dati intr-un aeroport, fiindu-va cerute date virtuale pentru a vi se completa inregistrarea contului. Folositi "T" pentru a raspunde.

Continuare: http://www.gamebox.ro/forums/threads/7166-Tutorial-Pentru-a-putea-incepe-jocul.