GameBox.ro

Propun Event

Propun sa fie in fiecare saptamana o zi (sambata de exemplu) cand sv va fi pe peaceful , si poate odata la luna sau mai rar niste concursuri sa cautam pe undeva lazi sa ne pice ceva (gold,iron , dimond , iteme ...) si preturi foarte mici la shop , un concurs precum lotto , dar cu un castig mai mare . Voi ce parere aveti ?:smiley:

nu crezi ca ceri cam multe?
Eu zic ca ar fii deajuns 1 zii pe luna , faza cu chests ar fii interesanta sa puna chests in locuri nexplorate precum in cave sistems, sau pe insule . Si iarasi ar fii frumos sa se faca un minigame in nether , cum ar fii sa puna un sign (private sa nul putem sparge pana vine adminu) pe care sa fie un cod si cand ai gasit codu, chemi frumos pe chat ,am nevoie de un admin rapid" si adminu sa iti dea intems/bani depinzand de codul gasit si codurile sa fie notate pe foaie ca playerii sa nu le falsifice.

Vă complicaţi prea mult.Eventuri săptămânale ( in weekend de preferat ).

EXEMPLE:Pe 1.7.3 erau multe eventuri!

  1. cine scrie cel mai repede castiga…
  2. un loc amenajat unde stateai pe niste chesturi si dispareau random. ultimu ramas castiga…

E buna si idee lui Jukeboxx . Ar fi bine sa se mareasca si suma de bani de la lotterie deoarece sunt maxim 100$ in joc , ar fi bine sa se inmulteasca cu 3:D , macar am scoate 300 , daca am avea noroc!

Va plangeti ca nu sunt eventuri,si cand fac unu din 30 de playeri veniti 3.
Nu o sa fac eventuri saptamanale pentru ca n-am cu cine,treaba cu signurile si codurile pare o idee buna, o sa ma gandesc.

Dar despte ideea mea pentru lotterie ce parere ai ? Suntem doar 30 de pe sv si din care 5 joaca la lotto si nu in fiecare zi :expressionless: .

Daca 5 joaca cand e 10 biletu cand o sa fie 100 biletu cine mai joaca? dar daca tu zici,eu il pun.

  1. Contra
  2. Pro chesturi si preturi mai mici

Herk , iti astept raspunsul vei face un event curand din ce s-a propus mai sus ? Daca da spunene si data:D!