GameBox.ro

Faq gta sa:mp

Am facut acest FAQ pentru a evita, de acum incolo, topicurile/reply-urile, mai exact posturile aflate in sectiunile nepotrivite.

Va rugam sa cititi acest FAQ inainte de a posta undeva.

 1. Administratie
 • Regulament GTA SA:MP

– Membrilor fara functie/rang administrativ(a) le este interzis sa posteze aici indiferent de motiv. Doar Administrators/Moderators/Helpers/Testers au permisiunea de a posta in aceasta sectiune pentru a aduce completari regulamentului sau pentru a anunta un subiect legat de regulamentul serverului.

 • Anunturi Administrative

– Membrilor fara functie/rang administrativ(a) le este interzis sa posteze aici indiferent de motiv. Doar Administrators/Moderators/Helpers/Testers au permisiunea de a posta in aceasta sectiune pentru a anunta schimbari care aduc modificari mari jocului sau care dau avertismente jucatorilor in functie de buguri, lucruri la care se testeaza, etc.

 • Ultimele Update-uri

– Membrilor fara functie/rang administrativ(a) le este interzis sa posteze aici indiferent de motiv. Doar Administrators/Moderators/Helpers/Testers au permisiunea de a posta in aceasta sectiune pentru a anunta schimbarile efectuate in update-ul tocmai facut.

 • Cereri Unban GTA SA:MP

– Aceasta sectiune este predestinata doritorilor de a avea sansa de a juca din nou in urma unui ban si celor care cred ca au fost pedepsiti pe nedrept. Cererile Unban vor fi postate in topicuri DIFERITE, dupa model.

 • Cereri Admin GTA SA:MP

– Aceasta sectiune este predestinata celor care vor sa aiba un rang administrativ pe server. Cererile vor fi postate in topicuri DIFERITE, dupa model, respectand cerintele date.

 • Cereri Lider GTA SA:MP

– Aceasta sectiune este predestinata celor care vor sa devina lider la o factiune de pe server ( forta a legii/mafie/primaria ). Cererile vor fi postate in topicuri DIFERITE, dupa model, respectand cerintele date.

 1. Info

-Ajutor

– Aceasta sectiune este predestinata celor care au nevoie de informatii in joc.

-Probleme

– Aceasta sectiune este predestinata celor care au probleme in joc ( datorita bugurilor/in urma unui bug test ). Vor fi facute topicuri DIFERITE pentru fiecare problema.

 1. Evenimente

– Aceasta sectiune este predestinata celor care vor sa anunte un eveniment inaintea efectuarii in joc. Vor fi facute topicuri DIFERITE pentru fiecare eveniment.

 1. Factiuni

– Aceasta sectiune este predestinata celor care vor sa intre intr-o factiune/sa discute cu membrii factiunii/sa organizeze o sedinta etc. Mai multe informatii vor fi date in topicurile deja facute. Va rugam sa evitati crearea altor topicuri in aceasta sectiune.

 1. Report
 • Buguri

– Aceasta sectiune este predestinata celor care vor sa anunte un bug pentru a putea fi rezolvat in update-ul urmator. Subiectele noi vor fi facute in topicuri DIFERITE.

Nota: Bug Abuse-ul duce la ban.

 • Playeri

– Aceasta sectiune este predestinata celor care vor sa depuna plangeri impotriva unui jucator/unor jucatori de pe server. Subiectele noi vor fi facute in topicuri DIFERITE.

 1. Imbunatatiri Server
 • Sugestii

– Aceasta sectiune este predestinata celor care vor sa fie adaugat ceva pe server. Sugestiile vor fi postate in topicuri DIFERITE.

 1. Diverse

– Aceasta sectiune este predestinata off-topicului. ( posturile nu se adauga in aceasta sectiune )

Intrebari si Raspunsuri

Aici vor fi puse intrebarile puse des de jucatori.