GameBox.ro

Din 2050 curvele vor fi înlocuite cu roboţi

Acesta este viitorul, imaginat de către doi cercetători, bineinteles britanici, care cred că această viziune science-fiction ar putea deveni realitate în urmatorii 40 de ani. In lucrarea lor, "Roboti, bărbaţi şi turismul sexual", Ian Yeoman şi Michelle Mars de la Wellington Victoria Management School, Noua Zeelandă, isi imagineaza cum va fi industria sexului în anul 2050.

Pentru inceput, acestia s-au concentrat atentia asupra cartierului Red Light District, din Amsterdam, şi au descris cu lux de amanunte cum va functiona cel mai popular bordel din oraş. L-au numit "Yub-Yum", este "modern şi strălucitor, cu aproximativ 100 de blonde şi brunete sumar îmbrăcate, defiland intr-un fel de parada exotica, purtand doar niste chilotiei minusculi.

Clientii ar plati 6200 de lire pentru un bilet "servicii all-inclusive", ca la hotel. De la dansat in poala, la bara sau altundeva, pana la actul sexual complet. In meniu mai intra o varietate de zei şi zeiţe, etnii diferite, forme ale corpului, vârste, limbi şi caracteristici sexuale. In principiu, poti avea pe oricine iti doresti.

Mai mult, cei doi cercetatori spun ca producţia şi utilizarea "maşinilor de agrement realiste" ar putea opri în mod eficient răspândirea bolilor cu transmitere sexuala, precum si stoparea creşterii traficului de fiinţe umane pentru sex.

"Lucrătorii sexuali" pot oferi, de asemenea, o experienţă lipsita de orice vina pentru bărbaţi. "Nu se pune, ca-i robot. E ca si cum ai folosi un vibrator", spun cercetatorii...britanici.
Sursa: vplay.ro
[video]http://vplay.ro/watch/qxjg3ej6[/video]
http://vplay.ro/watch/syz9h1ms/

Bullshit, mai degraba vor fi fleshlight-uri cu holograme.

Daca ei vor sa-si bage penisu’ in metal, n-au decat. Eu n-am s-o fac.

mai inainte m-am uitat la filmare pe vplay , aspectul corpului nu e prea rau ,dar oricum nu m-as f**e cu o “dinasta”:ohgod:

Sa vedem daca o sa spui acelasi lucru cand vei avea nevasta .[quote=Life;386106]“Lucrătorii sexuali” pot oferi, de asemenea, o experienţă lipsita de orice vina pentru bărbaţi. "Nu se pune, ca-i robot.[/quote]

Parca te vad rdn peste cativa ani spunand asta . =)

anyway , 6200 de lire ? E mai ieftina o femeie adevarata pentru un an .

Mi se pare o idee excelenta. Vorba lor, bolile nu vor mai fi asa raspandite.Doar ca ramane la latitudinea fiecarui barbat daca ar incerca o masinarie, sau o fiinta.

Ce bine! :foralonehappy:

Roboti … naspa ,cyborgii sunt mai calumea , poate in 2500 .

Ca o mica paranteza, esti in posesia unui “cyborg” care te satisface din punct de vedere sexual, astfel incat sa spui ca “roboti” sunt naspa?

Cyborgii sunt si biologici si mult mai complexi deci ai placere carnala , la roboti ce dracu ai ?
Decat sa dau bani aiurea pentru niste tinichele mai bine iau o pussy artificiala dinaia de la sexshop si imi bag penisu in ea , e tot una .

Sau mai bine iti faci o prietena

In 2050 , majoritatea de aici o sa aiba in jur de 40 de ani , cui ii mai arde de curve la varsta aia?

:blush2: .

wannabe ,o sa poti agata si tu ceva:>

Daca esti urat si nu te place nimeni (cum sunt si cercetatorii aia 2) esti incantat de o asa idee.
Adica plm, cine ar da o femeie adevarata, pe care o tragi de par, o palmuiesti, ea te zgarie pe spate, te musca de buza, tipa in asa fel incat nu-ti mai trebuie nimic in momentul ala… pe un robot?

:foralonehappy: